2015.08.14.
Júniusban nyitott meg a Duna partján, a Lánchíd és a Bazilika történelmi kulisszái között, a Four Seasons Hotel épületében található étterem, a Kollázs – Brasserie & Bar. Az 1906-ban befejezett Gresham Életbiztosító Társaság épülete a pesti Duna-part legkarakteresebb bérpalotája volt . A Gresco Befektető és Vagyonkezelő Rt. tervei szerint az épületet a Four Seasons szállodalánc által üzemeltetett luxusszállodává alakították, Four Seasons Hotel, Gresham Palace, Budapest néven. Az épületet régi pompájában 2004-ben adták át. A beruházás 2005-ben Építőipari Nívódíjat kapott "műemlék-helyreállítás, rehabilitáció" kategóriában. A válság beköszöntekor átalakult a benne található Páva étterem rendezvényteremmé. Bár a megszűnő étterem helyét már elkezdte fokozatosan átvenni az egyre inkább éttermesedő kávézó, mostanra állt helyre a rend, hiszen egy ilyen színvonalú luxusszállodának, mint a Four Seasons egyszerűen kell lennie komoly éttermének is. Vállalkozásunk az étterem kialakításánál felmerülő informatikai és biztonságtechnikai rendszerek kialakítására kapott megbízást, amely tekintve az épület műemléki védettségét komoly kihívás volt.