Tevékenységeink

Tevékenységeink

 

Vállalkozásunk alapvetően távközlési, infokommunikációs és biztonságtechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével, telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Tevékenységét Magyarország egész területére, ill. részben a környező országokra is kiterjesztette. Kereskedelem nincs hozzáadott érték nélkül, a tervezőasztalon dől el sok minden, ezt jól tudjuk. Ebből kifolyólag partnereink igényei alapján bonyolult felépítésű IT és biztonságtechnikai infrastruktúrákat tervezünk, mind egészében, mind egyes részterületekre lebontva.

A kereskedelmi tevékenységen belül a legnagyobb részt a komplex közép- és nagyvállalati végfelhasználói értékesítés teszi ki. Igényeik professzionális kiszolgálását tűzve ki célul maga elé, amely tevékenység az árbevétel közel 80%-át teszi ki.

A Szenzor Rendszerház Kft. megoldásai felölelik az alábbi területeket, mely reményünk szerint jövőbeni együttműködésünk alapja is lehet:

 

 

A rendszerintegrációs projektek nagy száma, a rendszerek együttműködése iránti megnövekedett igény következtében felértékelődtek a modellezési tevékenységek is. Nagy szerepük van a rendszerek kialakításában, elsősorban az integrációt érintő tervezési feladatokban:

  • igények és célok felmérése, amelyből partnereink projektjeinek követelményspecifikációja jön létre,
  • rendelkezésre álló infrastruktúra és a tervezett projekthez kapcsolódó munkafolyamatok felmérése,
  • projekt rendszerterv kidolgozása (tender/kiviteli terv szinten),
  • projekt ütemterv készítése, amely tartalmazza a véglegesített elvárásokat és az ehhez szükséges rendszertervek alapján a kiépítés pontos határidőit,
  • egyedi igények, projektkedvezmény kérésének képviselete a gyártók felé,

 

 

Comments are closed